Over ons

Aannemersbedrijf Musters B.V. is opgericht in 1994 en telt op dit moment 25 werknemers. Wij zijn actief in de regio Rotterdam en omstreken. Onze kwaliteiten liggen niet alleen op het gebied van bouwen, ook zijn wij gespecialiseerd in renoveren, restaureren en verbouwen op projectmatige basis. Ons doel is om projecten zorgvuldig op te leveren aan de eindgebruiker.

Gedurende de jaren heeft Aannemersbedrijf Musters B.V. een gestage groei gemaakt. Op dit moment bedienen we voornamelijk de zakelijke markt. Zo renoveren/transformeren wij woningen en bedrijfspanden en zijn wij gespecialiseerd in funderingsherstel. Daarnaast houden wij ons ook bezig met projecten voor woningstichtingen. Aannemersbedrijf Musters B.V. is ook aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland.

Door de jarenlange ervaring, weten wij goed in te spelen op de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Wij vinden het belangrijk om de eindgebruiker een vertrouwd gevoel te geven, door deze te betrekken bij het gehele proces van ontwikkeling, planning, uitvoering en oplevering. Samen werken wij aan een mooi eindresultaat!

Onze opdrachtgevers zijn onder andere:

  • Architectenbureau’s
  • Vastgoed bedrijven
  • Woningbouwcorporaties

Aannemersbedrijf Musters B.V. is gericht op en gespecialiseerd in de sectoren:

  • Projectmatige renovatie en transformatie van bedrijfsruimtes
  • Restauratie op projectmatige basis
  • Kluswoningen op projectmatige basis
  • Tevens zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van houten kozijnen met restauratieve detaillering in alle mogelijke varianten

Wilt u meer weten over bovenstaande? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bezoekt u ook eens de pagina ‘projecten’, waar u kunt zien aan welke projecten Aannemersbedrijf Musters B.V. werkt of heeft gewerkt.

Graag tot ziens!
Team Aannemersbedrijf Musters B.V.